Seniai planavau pamėginti išsikepti plonus ir traškius prancūziškus lietinius crepes. Tačiau mintis apie jų plonumą iškart formavo asociacija su neišvaizdžia krūva nepavykusių kepaišių lėkštėje. Laimei, tai buvo išankstinė nuostata, kuri nepasitvirtino, ir man iš pirmo karto pavyko iškepti nuostabaus skonio … Plačiau
Pusryčiai

Avižinė košė su cukinijomis, avokadu ir granatu
Kartą pas mane svečiavosi draugė, kuri sako, jog nemėgsta košės. Bet smalsumo vedama nutarė išmėginti. Ką gi, pagaminau košę su lengvai pakepintais šviežiais smidrais, ką tik parneštais iš turgaus, alyvuogėmis, lengva pomidorų salsa. Laimei, mano kulinariniu eksperimentu liko sužavėta. Priedai … Plačiau

Cukinijų blyneliai
Blyneliai visų mėgstamas patiekalas, dažniausiai gaminamas iš baltų kvietinių miltų, kiaušinių, druskos, vandens ir grietinelės ar pieno. Šis derinys nėra palankus sveikatai, tačiau blynelius galima pagaminti žymiai sveikesnius, pakeičiant vos kelis produktus. Cukinijų blyneliai gali būti sveikas ir skanus pasirinkimas. … Plačiau