Troškiniai

Taivanietiškas traškus tofu

Taivanietiškas traškus tofu

Visuomet jaučiau didelę simpatiją Azijos virtuvei, kurioje idealiai suderinami ryškūs ir skirtingi skoniai. Nors nedažnai rasite taivanietiškų receptų, būtent iš šios šalies kulinarų ir išmokau tobulai paruošti tofu. Taivanietiškas traškus tofu – tai nuostabaus skonio patiekalas, kuriame sužaidžia saldumas, aštrumas, … Plačiau

Featured Post
Karis su baklažanais

Karis su baklažanais, grybais ir avinžirniais

Visada jaučiau milžiniškas simpatijas indiškai virtuvei. Spalvų įvairovė, intensyvūs kvapai stipriai išsiskiria iš kitų pasaulio virtuvių. Ypač daug patiekalų iš augalinės kilmės produktų suderintų su daugybe įvairių prieskonių, padeda patiekalams atsiskleisti išskirtiniais ir niekur kitur neragautais deriniais. Bet ne tik … Plačiau

Featured Post
Kalafiorų troškinys

Kalafioro ir daigintų spindulinių pupuolių troškinys

Šaltesniu metu laiku vis dažniau norisi kažko šildančio. Troškiniai tam puikiai tinka, nes tai – sveikas, sotus ir maistingas patiekalas, gaminamas verdant ar troškinant daržoves. Neturi daug nereikalingų riebalų, o pagaminimui užtenka sezoninių daržovių, mėgstamų prieskonių ir ankštinių kultūrų maisto … Plačiau

Featured Post