Pagardai

Burokėlių ir graikinių riešutų užtepėlė

Burokėlių ir graikinių riešutų užtepėlė

Užtepėlės – vienas geriausių užkandžių, nes pagaminamos labai greitai ir paprastai. Jos visada išgelbėja netikėtai sulaukus svečių, o išalkus gali tapti sočiu ir maistingu užkandžiu ar pasitarnauti kaip ingredientas kitiems užkandžiams. Dažniausiai gaminu įvairias užtepėles, kurių pagrindą sudaro ankštiniai maisto … Plačiau

Featured Post
apelsinu dzemas

Šildantis apelsinų džemas

Atsargose mėgstu turėti saldų pagarduką, kuris tinka prie užkandžių, aštrių patiekalų ar, kai norisi kažko saldaus, su skrebučiais, duonelėmis, blyneliais, košėmis. Tam puikiai tinka uogienės ar džemai, kuriuos galima išvirti iš daugelio vaisių (obuolių, apelsinų, kriaušių ir kt.), uogų (braškių, … Plačiau

Featured Post